8. aug. 2010

Dagens frokost (ehh... lunsj)

Så var det denne frokosten igjen da... *sukk* Der sliter jeg fortsatt!
Dagens viktigste måltid meg her og der, jeg får det bare ikke til!

Fikk et foredrag av legen om at det var viktig å få i seg fett på morgenen. Jada, masa... Jeg hører hva du sier..;-)
Har prøvd meg frem med ymse varianter, men det viser seg å være et aldri så lite problem at jeg ikke er spesielt glad i egg...

Hardkokte egg med smør?... Vil bare ikke ned! Egg og bacon?... Til lunsj ja, men tidlig på morgenen blir jeg bare kvalm. Omelett? Samme sak...

Eneste lyspunkt på frokostfronten er at jeg nå klarer å drikke te med Cocosa. Det er alltids noe! :-)

Kom over en oppskrift på frokostpannekake hos Lena Beatrice  som måtte prøves!

2 egg og 2 dl fløte gir 2 tynne pannekaker... Men for å være ærlig så smakte det litt mye omelett etter min smak. I dag ble det et nytt forsøk, men denne gangen hadde jeg oppi 1 ts sukrin  for å få litt mere pannekakesmak, og 2 ts fiberhusk for å få litt konsistens. Slik ble resultatet:



Litt lefsete sier du? Hehe, jo det stemmer nok. Jeg er nok ingen pannekakesteker for da jeg skulle snu herligheten så revnet den i to. Den andre pannekaken ble mye bedre, men da var jeg så sulten at det ble ikke tid til å ta flere bilder.. *ler* Det smakte ihvertfall kjempegodt - definitivt pannekake og ikke omelett! :-)



Hjertelig hilsen
post signature

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synes pannekaken så god ut jeg :)

Mvh
Bente

Anonym sa...

Jeg sliter også med å spise frokost. Det har jeg alltid gjort. Så nå har jeg 1 ts kokosolje i kaffen om morgenen slik at jeg får i meg fett. Ellers klarer jeg å spise litt frokost når jeg har ost og spekeskinke. Noen skiver ost 1 spekeskinke og rull sammen. Enkelt uten å måtte kokkelere om morgenen. Pannekaken så god ut :-)

Related Posts with Thumbnails