11. jul. 2010

Litt om meg.

Har blogget fra og til siden 2007. Først i hovedsak om interiør, men blandet inn hverdagsliv, anekdoter, oppskrifter og litt av hvert annet etterhvert.

Det jeg imidlertid aldri skrev noe om var hvordan jeg har slitt med helsen siden tidlig i tenårene. Om hvordan vekten har hoppet opp og ned som en overivrig treninginstruktør. Om alle legene. Om arrogansen. Om alle dørene som lukket seg. Om alle de gode rådene som skulle virke hvis jeg bare var tålmodig. Om alle medisinene... Og om hvordan jeg en dag fikk nok!

Nå har jeg lagt om livsstilen, forhåpentligvis en gang for alle. En måned ut i prosjektet ser at jeg trenger en dagbok av noe slag, da jeg har en hukommelse selv ikke en gullfisk vil misunne meg. Jeg vil skrive om opp -og nedturer. Mat, oppskrifter, trening (??). Om steder jeg finner oppmuntring og inspirasjon.
 Først og fremst skriver jeg for min egen del (floskel, jeg vet) men visst noen har lyst til å følge med er det bare en bonus. (Og kanskje et aldri så lite forpliktende spark bak..)

Hva som ellers måtte komme av innlegg tar jeg som det faller seg.
  

                                                                          


Hjertelig hilsen
post signature

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så spennende. Jeg følger spent med på veien videre :-)
Hilsen Janicke

Små Gleder sa...

Hei Janicke!
Velkommen skal du være! :-) Er stor fan av bloggen din, og alle de fantastiske oppskriftene dine.
LilleMa.

Related Posts with Thumbnails